Scena

Katy Perry napravila spektakl na Super Bowlu

Pjevačica se na pozornici pojavila u nekoliko kostima, a glavni joj je bio kratka šarena haljinica kojom je naglasila svoj najvažniji adut – bujne grudi.

Pravi spektakl napravila je pjevačica Katy Perry koja je nastupila u poluvremenu finala američkog Super Bowla, sinoć održanog u Phoenixu. U finalu su snage odmjerili Seattle Seahawks i New England Patriots, a pobjedu su odnijeli New England Patriotsi.

Pjevačica se na pozornici pojavila u nekoliko kostima, a glavni joj je bio kratka šarena haljinica kojom je naglasila svoj najvažniji adut – bujne grudi. Super Bowl je na stadionu pratilo 72 tisuće ljudi, a pred malim ekranima njih 100 milijuna. Najvažniji je to sportski događaj u Americi.

– Mjesecima sam radila na ovom nastupu. U sve sam bila uključena. Svaki dijamant na mojoj cipeli morao je dobiti moje odobrenje. Što se tiče boja kostima, sve je prošlo kroz moje ruke, a isto je i za frizurama i make-upom – rekla je pjevačica prije nastupa.

Osim nje, nastupili su i Lenny Kravitz te Missy Elliot.

Pogledajte nastup Katy Perry ne Super Bowl-u

https://www.youtube.com/watch?v=KAtKlixxnTg

 

Tekst/Foto: vecernji.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close