VijestiLifestyleScena

ŠPANCIRFEST; Parni valjak, 2CELLOS, Laibach, Blondie,…

Jučerašnja vijest o izvođačima koje ćemo imati prilike vidjeti na ovogodišnjem Španicrfestu razveselila je posebno članove grupe Malehookers koji će nastupiti ispred glavnih zvijezda, grupeBlondie. Špancirfest započinje u subotu, 23. kolovoza nastupom slovenskih grupa Laibach i Siddharta, nedjelja je rezervirana za 2CELLOS te Urban & 4, a ponedjeljak 25. kolovoza za glavnu atrakciju festivala, Blondie i pjevačicu Debbie Harry koja je svojom pojavom i velikim hitovima grupe obilježila drugu polovicu 70-ih. 

Nastupom ispred jedne od ključnih figura new wave i punk scene, članovi Malehookersa dobili su priliku još jednom pokazati zašto su nezaobilazni na rock sceni. Neopterećenost komercijalizmom i dosljednost žestokom rock zvuku Malehookersima je donijela vjernu publiku koja puni svaki njihov koncertni prostor. 

U nedjelju, 31. kolovoza Špancirfest zatvara, kako i dolikuje, jedna od naših najvećih rock grupa Parni Valjak. Svojim albumom‘Nema predaje’ obilježili su proteklu godinu, a ovo izdanje je osim na CD-u objavljeno i na LP-u. Sve one koji nisu imali prilike vidjeti njihov sjajan koncert u zagrebačkom Domu sportova 29. svibnja, pozivamo na Špancirfest koji će i ove godine atraktivnim glazbenim imenima privući publiku sa svih strana Hrvatske.

Tekst napisala: UL/CRČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close