LokalnaPolitikaIzdvojeno

ŠOK NA POLITIČKOJ SCENI Starčević, Tušak, Prša i Ostović predstavili kandidature za Gospić i Ličko-senjsku županiju

PREDSTAVILI SE U KIC-U U GOSPIĆU

Danas je na političkoj sceni Ličko-senjske županije došlo do velikih iznenađenja, lista HSP-a Karla Starčevića pod imenom “Budi svoj” iznenadila je imenima za župana i zamjenika župana


Poduzetnici Danijel Tušak iz Gospića i Tino Ostović iz Otočca, pridružili su se Karlu Starčeviću i Kristini Prši u kandidaturi kao nezavisni kandidati na listi HSP-a, točnije kao kandidati za župana i zamjenika župana Ličko-senjske županije.

Riječ je o velikom šoku na političkoj sceni u Ličko-senjskoj županiji, s obzirom da nitko nije očekivao da će Starčevića podržati ova dva ugledna imena iz svijeta poduzetništva u Lici. Naime, Ostović je vlasnik poznatog i uspješnog Hotela Zvonimir u Otočcu, a Tušak je vlasnik pekare Tušak u Gospiću.

Isto tako, šokantno je i da su dvojica poduzetnika koji ne žive od politike već od svog poštenog posla, odlučila ući u političku kaljužu Ličko-senjske županije, te će time pokušati ne dozvoliti povratak diktature u Liku. Od danas će kampanja dobiti drugačiji fokus, s obzirom da se dosadašnja politička bitka većinom vodila preko medija koji su u vlasništvu ili iznimno bliskom odnosu sa svakim pojedinim političarom.

Lista HSP-a s nezavisnim kandidatima prenosila je svoje predstavljanje kandidata preko Facebook stranice kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika Kristine Prše, što možete pogledati u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close