Scena

U sklopu Sajma poslova u turizmu zapošljavaju renomirani poslodavci!

Na prekrasnoj mediteranskoj obali, u jedinstvenom okruženja Dubrovnika, na samo 11 kilometara udaljenosti od dubrovačkog starog grada, smjestili su se Dubrovački vrtovi sunca. Kako bi i dalje bili izvrsni u onome što rade, u usluzi koju pružaju svojim gostima, zapošljavaju na nekoliko važnih pozicija: Kuhar, Konobar, Recepcionar, Sobar/Sobarica te Djelatnik u praonici rublja. Prijaviti se možete do 28. veljače u sklopu Virtualnog sajma poslova u turizmu.

Njivice Resort smjestio se na sjevernom dijelu otoka Krka, u mirnoj uvali u blizini malog ribarskog mjesta Njivice. Dio resorta Njivice su hotel Jadran, hotel Beli Kamik i kamp Njivice. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: Recepcionar, Pizza majstor, Kuhar, Konobar i Šef kuhinje. Na oglase se možete prijaviti do 28. veljače.

Vis d.d. u stečaju u svojem sadržaju ima dva hotela: Hotel Issu i Hotel Tamaris. Teško je odoljeti posebnostima Visa u slobodno vrijeme, pa iskoristite priliku za rad u sezoni na jednom od najatraktivnijih otoka na Jadranu. U sklopu Virtualnog sajma poslova u turizmu zapošljavaju: Noćnog recepcionara, Pomoćnog radnika, Samostalnog konobara, Sobara/ Sobaricu i Kuhara. Prijave su otvorene do 28. veljače.

Hoteli Živogošće i Hoteli Koločep članovi su jedne od najbrže rastućih hotelskih grupacija u Hrvatskoj, usmjerene prema kreiranju novih vrijednosti u hrvatskom turizmu te jedinstvene kolekcije hotela s prepoznatljivim brandom TUI SENSIMAR. Kroz edukacije i razne programe obrazovanja podržavaju razvoj karijere zaposlenika, a trenutno zapošljavaju na više pozicija. Detalje pogledajte u oglasu.

Sinonim za toplinu mediteranskog gostoprimstva, jedna od vodećih hotelijerskih kompanija, Maistra d.d. puno ulaže u svoje zaposlenike kojima nastoje pružiti jednaku priliku profesionalnog i osobnog razvoja, u ugodnoj poslovnoj okolini. Samo prošle godine uložili su više od 18.000 sati u edukacije i treninge zaposlenika pod mentorstvom.  Ove godine, za rad u Rovinju i Vrsaru traže zaposlenike na sljedećim pozicijama: recepcionar, sobar, animator, konobar, kuhar i mnoge druge. Prijavite se na oglase do 28. veljače.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close