Ličko-senjska županijaPolitika

Na našoj Facebook stranici “širokopojasni Internet” komentirao i NESVRSTANI Ante Kovač

Ovih dana jedna od glavnih političkih, nažalost ne “tehnoloških tema”, ona je o širokopojasnom Internetu u Ličko-senjskoj županiji. Na naše zamijećivanje zanimljive situacije dvostrukog potpisivanja Sporazuma, jednog u Gospiću a drugog u Otočcu, uslijedile su brojne reakcije. Facebook objava zainteresirala je čitatelje i u nekoliko komentara, a posebno je zanimljiv onaj jednog od aktera. Iako su Općinu Plitvička jezera spomenula oba teksta i svi akteri, čini se da je “nesvrstani” Ante Kovač u našem komentaru javno izjavio čijem se prijedlogu širenja šiokopojasnog interneta više isplati prikloniti.

Prenosimo njegov Facebook komentar koji je napisao na našoj Facebook stranici LIKACLUB.eu ispod objave.

Budući da se puno priča o širokopojasnom internetu zadnjih dana, samo da Vam i iznutra iznesem par činjenica. Grad Gospić je prvi pokrenuo inicijativu. S vremenom su na moj stol počeli stizati dopisi iz Županije kako je Županija nositelj. Do prije par dana sam mislio da idu svi u paketu. Dobio sam i vijest iz Županije kako Otočac potpisuje sporazum sa Županijom, a kad sam nazvao Otočac, saznao sam da to nije istina. Ovdje je čini se običaj da dobijete poziv dan prije i da sutra dođete potpisati sporazum kao da kupujete kilogram janjetine. Druga je stvar što ćemo dobiti – prema savjetima ljudi koje sam zamolio da prate ovu problematiku i da me savjetuju, s ovom županijskom pričom dobit ćemo ovo što imamo sada, a s gradom bi dobili kvalitetnu uslugu i poneko radno mjesto. I ja im vjerujem. Naš župan već više puta ima običaj kad vidi da neka stvar ide u pravom smjeru ubaciti se u lokomotivu i reći to sam ja pokrenuo. Osobno bih prešao i preko toga i ne bih potpisao sporazum s nezavisnima samo zato što su nezavisni, ali mi ovdje konkuriramo za različitu uslugu. I na koncu konca Gospić, Otočac i Plitvice imaju 60% kućanstava i koliko znam već neku postojeću infrastrukturu. Čija je taština u pitanju, sami prosudite. – piše na našoj Facebook stranici u komentaru Ante Kovač, načelnik Općine Plitvička jezera. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close