VijestiLifestyle

Sindikati otkrili u kojim školama neće biti nastave u četvrtak i petak

Sindikalni čelnici poručili su da štrajk u školama ide dalje te objavili da će tijekom četvrtka i petka biti održan u Istarskoj i Šibensko-kninskoj županiji, a u petak u Karlovačkoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji.


S nama će u prosvjedu sudjelovati i vertikala sindikata obrazovanja, a to je Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja. To znači da je kompletna vertikala 6.11. za 6,11 posto. Ono što je važno reći, organizatori prosvjeda imat će svoje redarske službe kao što to mora biti, koje će voditi računa o tome da prosvjed protekne onako kako smo ga mi organizatori zamislili”, rekao je predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec za N1 pa iznio detalje oko organizacije prosvjeda:

Okupljanje prosvjednika bit će kao i prošli put na Trgu Republike Hrvatske, od 10 do 11 sati. Tada povorka i kreće, u 11 sati točno. Ovaj put imamo novi plan kretanja, od Trga Republike Hrvatske idemo do Frankopanske ulice, zatim prelazimo u Mesničku pa Strossmayerovim šetalištem, Dvercem i Ćirilometodskom dalje prema Trgu sv. Marka.

Što se štrajka tiče, održao se tijekom današnjeg dana u Osječko-baranjskoj i Ličko-senjskoj županiji, sutra će se održati u Primorsko-goranskoj i Zadarskoj županiji, u srijedu u cijeloj Hrvatskoj, a sudjelovat će i fakulteti te u četvrtak i petak u već spomenutim županijama.

Podržavate li štrajk učitelja u Republici Hrvatskoj?

Glasajte u nastavku!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close