ShowbizIzdvojeno

Severina sa sinom posjetila Liku: “Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama”

U rijetkom javnom istupu u posljednje vrijeme, Severina je za Radio Dalmaciju otkrila kako će i s kim provesti ljeto.


Naime, pjevačica je odlučila uzeti predah od poslovnih obaveza te se posvetiti obitelji, prije svega sinu s kojim uživa u ljepotama Hrvatske, jer ove godine zbog pandemije koronavirusa neće putovati u daleke i egzotične krajeve. Prvo su bili u Splitu, a zatim posjetili Kornate i Plitvička jezera.

Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima – hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu sam izvadio, bio je presretan”, rekla je pjevačica.

Svima je preporučila i posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera.

“Na Plitvicama sam bila samo na ekskurziji s osnovnom školom i još jednom kad smo snimali spot. Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom resortu, bili smo i u špilji. Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, djeci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split ponovno.”

U Splitu pjevačicu čeka i proslava godišnjice mature kojoj se jako veseli, a najavila je i koncert u rodnom gradu 11. srpnja.

Vidimo se u Splitu, 11. 7., osviješteni s maskama, ali zato sa srcima k’o kuća.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Instagram

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close