Lifestyle

Šest tipova ljubavnih parova s kojima se družimo “dozirano”

Imate prijateljicu koja se stalno i pred svima prepire sa svojim dečkom? Ili poznajete par koji, otkako su roditelji, više ne zna razgovarati o ničem drugom osim o svom djetetu? Svrstali bismo ih među parove koji nam znaju ići na živce. Evo kojih je to šest tipova ljubavnih parova s kojima se družimo “dozirano”


1. Parovi previše zahvalni jedno na drugome
To su oni bračni parovi toliko zaljubljeni u termine ‘supruga’ i ‘suprug’ da se stalno tako međusobno oslovljavaju, kao da više nemaju svoja imena. Čini se da za njih medeni mjesec nikada nije završio i kao da nisu uopće postojali prije nego su se sreli. Život je za njih počeo kada su postali par.

2. Parovi previše entuzijastični zbog večeri društvenih igara
Prijateljsko večernje druženje uz društvene igre trebala bi biti ležerna i duhovita zabava, ali neki parovi shvaćaju je preozbiljno i nema šanse da iz bilo kojeg razloga otkažete to druženje jer će se naljutiti. Također, jako im je važno da se pravila igre strogo slijede te, naravno, da pobjede.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close