PolitikaIzdvojeno

SDP posjetio Liku: Vlast je zanemarila ovaj kraj velikog potencijala

Koordinator IX. izborne jedinice Franko Vidović je s Tomislavom Zrinskim iz Ličko-senjske županije posjetio Gospić, Lovinac i Perušić, izvijestili su na službenoj Facebook stranici IX. izborne jedinice.


“Lika je veliki potencijal Hrvatske, poljoprivredni i turistički, nažalost zanemaren u aktualnoj vlasti. Dok se sredstva Agencije za plaćanje u poljoprivredi koriste za gradnju dječjih igrališta, gradovi i općine zjape prazni jer se ljudi iseljavaju zbog siromaštva. Spomenuta sredstva prvenstveno se moraju koristiti upravo za poticaje u poljoprivredi i stočarstvu, kako bi onda i ta dječja igrališta doista bila ispunjena igrom djece”, naveli su u objavi, a osvrnuli su se i na Nacionalni park Plitvička jezera.

“Kao prepoznatljiv biser hrvatskog turizma, NP Plitvička jezera trebao bi nositi razvoj ličkog područja u smjeru održivog turizma. Disperzija turističke ponude u ovoj regiji uz istodobnu koncentraciju na očuvanje prirodnih resursa doprinijela bi cjelokupnom razvitku Like”, navode u SDP-u.

Vlada koju ćemo formirat nakon 5. srpnja pobrinut će se za sve dijelove Lijepe Naše s posebnim obzirom za najnerazvijenija područja!, poručili su iz SDP.


 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: SDP IX izborna jedinica / Facebook

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close