SavjetiDom

Savjeti kako ne pretjerati s kupovinom dječjih poklona za Božić

Prosinac je mjesec darivanja, ali to ne znači da bismo trebali pretjerati s kupovinom i mališanima kupiti sve ono što požele. Donosimo vam savjete koje će vam pomoći da djeca ne izgube entuzijazam, ali i da ne zaborave pravi smisao Božića


1. Kupite jedan veliki poklon

Kada se djeca jednom nauče na određenu količinu darova, postaju sve zahtjevnija i nezahvalnija za stvari koje dobiju. Na božićno jutro stavite pod bor jedan poklon koji su djeca poželjela, a njihove božićne čarapice napunite slatkišima.

2. Poklon s iskustvima

Iskustveni pokloni se najduže pamte. Stoga, darujte djecu ulaznicama za zoološki vrt, članstvom u knjižnici, ili nekom sličnom stvari. Pokažite djeci da je iskustveni poklon najbolji dar.

3.Neka djedovi i bake kupe jedan skuplji poklon

Djedovi i bake u većini slučajeva imaju duboko ukorijenjenu potrebu da razmaze svoje unuke. Dovorite se s njima da djeci kupe samo jednu stvar koju djeca baš žele. Vaša kreditna kartica će vam bit zahvalna, djeca će biti sretna zbog dobivenog pokona, a djedovi i bake uživat će u osmjehu svojih unuka. Na taj način svi pobjeđuju. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close