VijestiScena

“Ružmarin”: DUET Miroslava Škore i Vladimira Kočiš Zeca

Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro odlučili su udružiti snage uprekrasnoj ljubavnoj pjesmi ‘Ružmarin’. Bivši gitarist Novih fosilanapisao je glazbu za pjesmu Ružmarin, a autor teksta je Leonard Baksa Čeči. Isti autorski dvojac napisao je i prošlogodišnji veliki hit ‘A onda dođe ljubav’ s kojim je Vladimir Kočiš Zec desetak tjedana proveo na IHG Top 40 listi. Aranžman pjesme ‘Ružmarin’ je djelo Ivice Murata, gitariste Miroslava Škore, a produkciju potpisuje Dragutin Smokrović Smokva.

‘Pjesma Ružmarin nastala je prije par godina, i bila je zamišljena u ponešto drugačijem aranžmanu, međutim, smatrao sam da bi u tamburaškoj, pop izvedbi bila nekako pristupačnija’, rekao je Vladimir Kočiš Zec, a onda se osvrnuo i na suradnju s Miroslavom Škorom: ‘Njega izuzetno cijenim kao interpretatora takve vrste glazbe i nije bilo dileme za odabir pjevača s kojim bi se pojavio u duetu. Ovih dana završava se i montaža video spota čija se premijera očekuje krajem rujna. Iskreno se nadamo da će publika lijepo prihvatiti ovu neobičnu suradnju. Moram priznati da je sa Miroslavom bilo lijepo surađivati’.

Tekst: UL/CR

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close