SportGrad Zagreb

Rukometašice Dubrave treće u Europi!

Obećale smo si medalju, s medaljom se vraćamo. Igramo najbolji rukomet do sada, ali malo nam je sreće nedostajalo da uzmemo i to zlato”, rekla je Kristina Smiljanić, kapetanica BHC Dubrave, ženskog kluba rukometa na pijesku nakon osvojene bronce.


Djevojke iz Dubrave treći su klub Europe nakon završenog EHF-ovog Europskog kupa prvaka na Kanarskom Otočju što je najbolji uspjeh u kratkoj, šestogodišnjoj povijesti kluba iz istočnog dijela Zagreba.

Rukometašice Dubrave odigrale su fantastičan turnir. U četiri dana imale su šest pobjeda i dva poraza što je bilo dovoljno za brončanu medalju. Cure imaju i najboljeg strijelca turnira, a to je Lucija Kelava koja je pomela konkurenciju sa 120 poena.

Žao nam je jer smo mogle u finale, ali ipak se u Zagreb vraćamo s medaljom. Sad idemo slaviti”, dodala je golmanica kluba iz Dubrave Simona Hajduk.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: Twitter EHF Live

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close