Film i TVVijestiSport

Rukomet na RTL-u: Danas igra Hrvatska!

Prvo kolo prve faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu bit će okončano današnjim susretima, a u akciji će biti i Hrvatska. S početkom u 18 sati, izabranici Line Červara igraju protiv Japana…


Uzbudljiv drugi dan Svjetskog prvenstva u Egiptu je iza nas i napokon dolazi onaj treći natjecateljski dan kada će prvi put na parket istrčati hrvatska rukometna reprezentacija.

S početkom u 18 sati Hrvatska igra protiv Japana, reprezentacije koja je kvalitetom lošija, ali Lino Červar uporno upozorava na činjenicu kako su Japanci vrlo brzi, neugodni i ono što je vrlo bitno – stalno su zajedno i uigrani su.

Susret možete pratiti na RTL-u u izravnom prijenosu od 18 sati, a emisija Vrijeme je za rukomet počinje od 16:55. Drugi dio emisije počet će iza 22 sata, odmah nakon završetka dvoboja između Danske i Bahreina.

Susret između Danske i Bahreina je drugi današnji dvoboj koji možete pratiti u izravnom prijenosu na RTL-u, a taj susret u kojem je Danska izraziti favorit, kreće od 20:30.

U prvom susretu dana, u “hrvatskoj skupini” od 15:30 igraju Katar i Angola što će biti dobra prilika da se upoznamo sa snagom ove dvije reprezentacije. Taj dvoboj bit će također u izravnom prijenosu i to na RTL 2.

U terminu kada igraju Hrvatska i Japan, od 18 sati, na rasporedu je još jedan vrlo zanimljiv dvoboj u kojem se sastaju Španjolska i Brazil, a taj susret možete pratiti u izravnom prijenosu na RTLplay.

Pred nama je zanimljiv dan, četiri nova prijenosa, a u fokusu je prvi nastup Hrvatske koja kreće protiv Japana.

Raspored prijenosa

Katar – Angola 15:30 RTL 2

Hrvatska – Japan 18:00 RTL
Španjolska – Brazil 18:00 RTLplay.

Danska – Bahrein 20:30 RTL

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close