VijestiZdravlje

Rodine besplatne radionice za trudnice i njihove partnere – prvi put u Gospiću!

Dana 11. travnja 2019. godine u Gospiću će se prvi put održavati Radionice za trudnice i njihove partnere, kao rezultat Erasmus+ projekta 3P+ “Edukacija za pozitivnu trudnoću, porod i babinje”, koju u Hrvatskoj provodi Udruga RODA.


Mjesto odražavanja radionice je Gradska knjižnica u Gospiću, a ista će se održavati tijekom dva radna dana, 11. i 12. travnja 2019. godine od 17 do 19 sati.

Na ovoj kratkoj radionici želimo pružiti ženama informacije i podršku koja im je potrebna za donošenje jasnih odluka glede njihove trudnoće i poroda. Upoznati žene o njihovom prirodnom pravu na dostojanstveni porod te im pomoći da nauče slušati vlastite unutarnje osjećaje, stvarajući snažan temelj promjene u svijetu suvremenog roditeljstva, ističu organizatori.

Sudjelovanje u radionici je u potpunosti besplatno, uz obaveznu prijavu na mail [email protected] ili broj 0992997167.

Više o događaju saznajte na linku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close