Rockeri iz Nove Gradiške novim singlom poručuju da vrijedi maštati jer mašta radi svašta!

Tena Brnad

Rockeri iz Nove Gradiške okupljeni u bend jednostavnog naziva Rockeri predstavljaju novi singl i spot “Svi smo bili ludi za njom”.


Glazbu i tekst potpisuje hitmejker Mario Vestić, koji već dugi niz godina radi s bendom Opća Opasnost, dok su aranžman raspisali Rockeri i producent Branimir Jovanovac Bani, klavijaturist i producent Opće Opasnosti. Pjesma govori o sanjarenju i maštanju o vezi s jednom prekrasnom djevojkom koju u spotu glumi Brođanka Gabrijela Babić. Sve je to iskusnim okom pokrio redatelj Marko Zeljković Zelja koji je spot snimao upravo u Novoj Gradiški, a u kojem su se glavni akteri, Rockeri, našli u različitim životnim i glazbenim fazama.

Rockeri već dugi niz godina postoje na glazbenoj sceni, nekoliko su puta mijenjali naziv i shvatili kako ih jedino ovaj sadašnji može najbolje opisati. Oni su rockeri u srcu i duši, vole rock glazbu i najbolje se u njoj osjećaju, a uz sve to dobro je ponekad i sanjariti. Svi su oni bili ludi za njom, a sada je vrijeme da i publika bude luda za njihovom novom pjesmom.

 


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u