VijestiScena

“Rio” naziv je novog singla grupe Karma

Novi ljetnih hit grupe Karma zove se “Rio”. Plesna pjesma nastala je u suradnji s najboljim svjetskim sviračima batucade ‘Aainjaa’ iz Bogote do kojih je Nenad Čirjak došao sasvim slučajno pretražujući sve o pojmu batucada – vrsti sambe s afričkim utjecajem.


Nakon što ih je kontaktirao i poslao demo snimku pjesme uslijedio je pozitivan odgovor, a njihovi samplovi perkusija i batucade savršeno su se uklopili u Karminu novu pjesmu. Glazbu za ‘Rio’ napisao je Nenad Čirjak, a tekst Divna Milovanović.

Brzi ritmovi pjesme diktirali su i plesni spot koji je sniman na ulicama Rovinja u produkciji tvrtke Medvid. U njemu, osim članova Karme, sudjeluju i plesne škole Roxanne iz Rovinja i AB Original Crew iz Pule.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Croatia Records | Foto: YouTube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close