Scena

REFKO IMA NOVI SPOT “Joj mala dal ti znaš, što je zima, smrznu ti se bećarina!”

Poznati lički glazbenik Marijan Pavletić, poznat po nadimku “Refko”, 12. veljače je objavio svoj novi spot. Za pjesmu “Bećarina” snimio je spot u vlastitom studiju i na ličkim lokacijama.

Autor teksta i glazbe te aranžmana, je sam autor Marijan Pavletić. Producent i aranžer je Branko Glavan, dok je prateći vokal u pjesmi Jadranka Krištof. Spot su snimali Tomislav Rukavina, Mario Šaban i Dijana Uzelac. Marijana Pavletića upitali smo kakve su prve reakcije na pjesmu. Pavletić ističe da je cijeli spot “kućna radinost” snimana putem mobilnog telefona!

Reakcije na pjesmu su zanimljive i uglavnom pozitivne. Nisam puno forsirao promociju pjesme osim na mom profilu Facebooka tako da pregledi idu polako ali vjerujem temeljito. Tekstu se dive gotovo svi i komentiraju kako je pamtljiva i ulazi u uho, dok je nekima zanimljiv i ovaj “Lički rock style” gdje gitare rade i pozadina tambure. A komentari na spot su uglavnom pitanja; Gdje su kadrovi snimani? Da li su ti se smrzle noge kad si prošao kroz onu vodu? Kako ti se “rači” valjat se po “snigu”? A jedino što je bilo kobno je zadnji kadar gdje sam kao pao u snijeg i zaista jako nagnječio lijevu stanu prsnog koša. Bio sam i kod doktora, slikao i nije ništa slomljeno ali evo već deset dana boli kao prvog dana pa možda čak i jače. – objašnjava Marijan Pavletić za LIKACLUB.

Poslušajte novu pjesmu “Bećarina”.

U daljnjim planovima imam u planu ove godine snimati još neke pjesme, čak u istom studiju i u identičnom stilu, a računam da ću i u tim sljedećim numerama istaknuti lički dijalekt moga kraja. Prije ove pjesme “Bećarina” snimio sam još jednu pjesmu pod imenom “Kome ću sutra svirati”, a tema je iseljeništvo iz Like što je sad dosta aktualno a ujedno i dirljivo. Za tu pjesmu još nisam radio spot, čekam da prođe snijeg i dođe zelenilo. – zaključio je Refko za LIKACLUB. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close