Karlovačka županija

Rastoke: Konobaru ukrao novčanik, kaže da se ničega ne sjeća jer je bio pijan

PODIGNUTA OPTUŽNICA

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 33-godišnjeg muškarca iz Slunja. Terete ga da je iskoristio nepažnju konobara u kafiću u Rastokama i ukrao mu novčanik. Do sada ime desetak presuda, uglavnom zbog krađa i teških krađa, javlja KAportal.


Tijekom istrage je utvrđeno da je on 1. lipnja oko 21.45 iza šanka uzeo i za sebe zadržao novčanik s dnevnim utrškom u vlasništvu pravne osobe, odnosno kafića, čime je oštetio to poduzeće za iznos od 1.286,00 kuna

Ispitan kao osumnjičenik je iskazao da je bio kritične zgode u ugostiteljskom objektu od 16 do 22 sata. Ranije je radio tamo i čest je gost. Novčanik s dnevnim utrškom nalazi se iza šanka, ali se ne sjeća da ga je otuđio, s obzirom na to da je bio jako alkoholiziran i ne sjeća se zadnjih 3-4 sata od toga dana.

Međutim, na snimci videonadzora vidi se kako osumnjičenik sjedi sam za šankom te u trenutku kada mu je konobar okrenut leđima, uzima s prostora iza šanka novčanik i stavlja ga ispod majice, nakon čega se udaljuje iz prostora ugostiteljskog objekta.

Slijedom svega naprijed navedenog, smatram da je u konkretnom slučaju u dovoljnoj mjeri potkrijepljena osnovana sumnja da je osumnjičenik počinio kazneno djelo koje mu se ovom optužnicom stavlja na teret, a što proizlazi iz materijalnih dokaza u predmetu”, kažu u tužiteljstvu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: KAportal | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close