Film i TVVijesti

Raspjevana Marijana vraća se u “Ljubav je na selu”: “Mislim da nemam konkurenciju!”

PJEVAČICA LIČKIH KORIJENA

Marijana Vukelić (36) još je jedna dama koja će se ponovno okušati u emisiji ‘Ljubav je na selu’. Gledatelji su je upoznali u 12. sezoni, kada je bila na farmi Mire Vojvodića iz Donje Jelenske.


Marijana je po struci magistra ekonomije koja je trenutno nezaposlena. U slobodno vrijeme ide na planinarenje i šeta u prirodi s kućnim ljubimcem. Za sebe kaže da je vrlo hrabra, snažna i emotivna te da nema mane.

Marijanin najveći talent je pjevanje, koje je demonstrirala i Miri, a može se pohvaliti i dobrom glumom i plesanjem. Nekada je nastupala i u folkloru.

Živi s roditeljima i bratom koji za nju kažu da je vrlo iskrena i pozitivna osoba. Kao najljepši događaj u životu opisuje onaj kada je snimila svoju prvu pjesmu i spot.

Marijana nije imala duge veze, slobodniji je tip, a kod partnera joj nije bitan fizički izgled nego osobnost, iako voli tamnije muškarce. Kod partnera nikada ne bi prihvatila posesivnost, nevjeru i ljubomoru. Želi ostati u gradu u svjetskom okruženju, ali zbog ljubavi spremna je preseliti gdje god je srce odvede.

Na Mirinoj farmi nije se baš dobro slagala s drugim kandidatkinjama, Irenom i Tatjanom, a ovog puta poručuje: “Mislim da nemam konkurenciju!”

Za kojeg se farmera Marijana prijavila, ne propustite doznati u novoj sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’ koja počinje večeras u 19:40 na RTL-u!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Marijana Vukelić Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close