Film i TVLičko-senjska županija

Rasema otkrila Josipovu tajnu? “Nije došao zbog mene, ima curu”

Rasema mora odabrati između Josipa i Zvonka


Na Raseminom imanju dečki su svoju farmericu odlučili odvesti u prirodu da malo odmori, a oni su joj, dok se izležavala na dekici, radili vijenčiće od ubranog cvijeća s livade.

”Josip se počeo truditi posljednja dva dana”, otkrila je poslije Rasema.

Farmerica iz Donjeg Lapca otišla je nasamo na livadu s Josipom kako bi otvoreno razgovarala s njim o njegovim namjerama.

‘Mi se premalo znamo”, započeo je Josip te dodao da čovjeku više treba da se s nekim upozna.  Rasema se nije složila. ”Kad muškarac kaže ženi, možda ili vidjet ćemo, tog muškarca možeš otpisat, eto, neka sve žene znaju”, rekla je Rasema te dodala da nikada nije prerano reći nekome da ga voliš.

Josip je otkrio da su njegove namjere bile ozbiljne.

“Moje namjere su naći nešto ozbiljno. Nisam došao lutati, zabavljati se...” rekao je Josip te dodao kako nije u emisiji zbog reklame, već zbog ljubavi.

No, Rasema mu ne vjeruje, a čini se kako ima i dobar razlog za to. Naime, čini se kako zna nešto što drugi ne znaju…

Znam da nije došao radi mene. Josip ima curu, a ja šutim, neću ga napadati. To će biti na kraju”, rekla je Rasema.

Ima li Josip uistinu curu i kako će se kandidati snaći u novim seoskim izazovima, gledatelji će doznati večeras od 21 sat.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL/Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close