VijestiTurizam

U Rakovici doživite ŽIVE JASLICE! Božićni sajam donosi Svetu obitelj i zanimljive novosti

Turistička zajednica općine Rakovica i ove godine će organizirati Božićni sajam. Prošle godine događanje je okupilo mnoštvo roditelja, djece i turista koji su uz Djeda Božićnjaka imali blagdansko druženje u velikom broju. Iznenađeni brojem i interesom na prošlogodišnjem Sajmu, ove godine iz Turističke zajednice pripremaju zanimljive novosti i novi program.

Žive jaslice će se po prvi put organizirati na Božićnom sajmu u Rakovici 21. prosinca 2017. Scenografija koja će prikazivati Isusovu štalicu, njegovo rođenje u Betlehemu, ali i cijelu Svetu obitelj s mudracima i pastirima, biti će postavljena kao dio Božićnog sajma na placu u Rakovici. Svetu obitelj utjeloviti će članovi Kulturno umjetničkog društva Izvor iz Rakovice, što će im biti posebna čast u ovo doba mira i božićne atmosfere.

Događanje živih jaslica prenositi će se putem nove web stranice plitvickedoline.hr, Facebooka Plitvičke doline – Rakovica i Instagram profila @plitvice_rakovica, rezervirajte četvrtak 21. prosinca 2017. za Božićni sajam u Rakovici, pratite nas i dalje, uskoro se javljamo s novim zanimljivostima.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close