U Rakovici doživite ŽIVE JASLICE! Božićni sajam donosi Svetu obitelj i zanimljive novosti

LIKACLUB

Turistička zajednica općine Rakovica i ove godine će organizirati Božićni sajam. Prošle godine događanje je okupilo mnoštvo roditelja, djece i turista koji su uz Djeda Božićnjaka imali blagdansko druženje u velikom broju. Iznenađeni brojem i interesom na prošlogodišnjem Sajmu, ove godine iz Turističke zajednice pripremaju zanimljive novosti i novi program.

Žive jaslice će se po prvi put organizirati na Božićnom sajmu u Rakovici 21. prosinca 2017. Scenografija koja će prikazivati Isusovu štalicu, njegovo rođenje u Betlehemu, ali i cijelu Svetu obitelj s mudracima i pastirima, biti će postavljena kao dio Božićnog sajma na placu u Rakovici. Svetu obitelj utjeloviti će članovi Kulturno umjetničkog društva Izvor iz Rakovice, što će im biti posebna čast u ovo doba mira i božićne atmosfere.

Događanje živih jaslica prenositi će se putem nove web stranice plitvickedoline.hr, Facebooka Plitvičke doline – Rakovica i Instagram profila @plitvice_rakovica, rezervirajte četvrtak 21. prosinca 2017. za Božićni sajam u Rakovici, pratite nas i dalje, uskoro se javljamo s novim zanimljivostima.

 


Foto: Pexels

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u