Turizam

Prvi turistički spot Karlovačke županije režirao je karlovački župan – pogledajte video!

Karlovačka županija, po turizmu najbrže rastuća županija kontinentalne Hrvatske, dobila je ovih dana svoj prvi ikada snimljeni turistički spot čiji je producent, korežiser i koscenarist karlovački župan Damir Jelić.


Promotivni video pod nazivom „In heart of Croatia“ traje četiri i pol minute, a u njemu se izmjenjuju prizori kulturne baštine i prirodnih ljepota kojima obiluje županija smještena u srcu Hrvatske. Spot su zajednički režirali karlovački župan Damir Jelić i Srećko Radeljić, dok se za glazbu pobrinuo poznati hrvatski glazbenik i skladatelj Rajko Dujmić. 

Novi spot Karlovačke županije će se prikazivati na štandu Hrvatske turističke zajednice na brojnim turističkim  sajmovima u zemlji i inozemstvu, a prva međunarodna prezentacija spota će uslijediti na velikom turističkom sajmu u Londonu.

Pogledajte video!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close