Turizam

Prvi turistički spot Karlovačke županije režirao je karlovački župan – pogledajte video!

Karlovačka županija, po turizmu najbrže rastuća županija kontinentalne Hrvatske, dobila je ovih dana svoj prvi ikada snimljeni turistički spot čiji je producent, korežiser i koscenarist karlovački župan Damir Jelić.


Promotivni video pod nazivom „In heart of Croatia“ traje četiri i pol minute, a u njemu se izmjenjuju prizori kulturne baštine i prirodnih ljepota kojima obiluje županija smještena u srcu Hrvatske. Spot su zajednički režirali karlovački župan Damir Jelić i Srećko Radeljić, dok se za glazbu pobrinuo poznati hrvatski glazbenik i skladatelj Rajko Dujmić. 

Novi spot Karlovačke županije će se prikazivati na štandu Hrvatske turističke zajednice na brojnim turističkim  sajmovima u zemlji i inozemstvu, a prva međunarodna prezentacija spota će uslijediti na velikom turističkom sajmu u Londonu.

Pogledajte video!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close