Dom

Prve riječi mališana koje nisu bile mama ili tata

Beba počinje gugutati i brbljati već od četvrtog mjeseca života, a prve riječi „padnu“ nakon šestog ili osmog mjeseca života (kod nekih i nešto kasnije od toga). Zbog bliskosti s roditeljima riječi obično budu mama ili tata. No neka djeca iznenade svojim izborom


1. Ba-ba
Moja je kćerkica počela ispuštati zvukove već sa šest mjeseci, a prvo što smo uspjeli razumjeti je ba ba. Baka je bila jako sretna, iako je moja Dora prstićem upirala u bananu, otkrila je mama Danijela.

2. Lilo, fuj to
Lilo je naš pas i velika izjelica, baš sve voli staviti u usta. Ne znam zašto smo se iznenadili kad su prve riječi moga sina bile Lilo, fuj to, sa smiješkom se prisjetila mama Martina.

3. Vau-va
Moja je Ivana odrasla s kućnim ljubimcem – psom labradorom. Nerazdvojni su. Jedno jutro kad su se igrali na tepihu dnevne sobe, ispalila je vau-va što je mene i mog supruga iznenadilo, priznala je mama Suzana.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close