GlazbaVijesti

Prva božićna pjesma mlade Kornelije osvaja top liste

Mlada pjevačica Kornelija objavila je svoju prvu božićnu pjesmu. Njoj se želja ostvarila, a uz “Božić bijeli dolazi” ostvarit će se i vama.


Pjesma je već po objavi ušla na visoko 8. mjesto HR Top 40 liste. “Stvarno sam presretna što je moj novi singl ‘Božić bijeli dolazi’ već u prvom tjednu emitiranja tako visoko ušao na službenu nacionalnu top listu. Oduvijek sam maštala da ću jednom imati svoju božićnu pjesmu, a sada se to i ostvarilo zahvaljujući mom autorskom timu Hit Factory”rekla je Kornelija koja je najmlađa izvođačica na službenoj HR Top 40 listi.

Božić je Kornelijin omiljeni dio godine, a ovom veselom pjesmom unijet će čaroliju Božića i blagdansko raspoloženje i u vaše domove. Kićenje božićnog drvca, postavljanje lampica, pripremanje kolača pa čak i vožnja pretrpanim gradskim ulicama, sve nam postaje ugodnije kada u pozadini slušamo lijepu božićnu pjesmu koja nam podiže raspoloženje i dočarava duh Božića. Sve o čemu Kornelijina pjesma govori u videospot je pretočio Marijo Krišto.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close