ScenaIzdvojeno

Prša: “Kada se tobogan postavi obavijestit ćemo građane o svim pravilima kojih će se morati držati i djeca i odrasli”

DAŠAK BOŽIĆNIH RADOSTI

Zamjenica gradonačelnika Grada Gospića Kristina Prša na svom Facebooku je komentirala montažu tobogana


Iako je korona kriza aktualna tema u Ličko-senjskoj županiji, kao i u cijelom svijetu, Grad Gospić pokušava održati neke aktivnosti kako bi se sačuvao božićni duh u Gradu. Događanja u onom obliku u kakvima smo ih navikli gledati, ove godine neće biti, jer Prosinac u Gospiću nije najavljen. Međutim, dio aktivnosti održati će se na Trgu Stjepana Radića.

Kao i nekoliko drugih gradova u Hrvatskoj,  tako će i Gospić sudjelovati u božićnim radostima. Grad je naručio montažu tobogana, a više o tome prokomentirala je Kristina Prša na svojoj Facebook stranici.

Prenosimo u cijelosti.

 

Započela je montaža skele na Trgu Stjepana Radića. Iako nam je ova godina jako teška i nećemo imati proslave i događaje na kakve smo navikli ipak smo odlučili organizirati malo zabave za djecu, pa i po kojeg odraslog. 😊
Ovo će biti tobogan. Veliki ledeni tobogan! 🙃Uz potpuno poštivanje epidemioloških mjera, covid redare koji će održavati red i međusobno držanje distance jedno po jedno dijete moći će se spustiti niz tobogan. Kada se tobogan postavi obavijestit ćemo građane o svim pravilima kojih će se morati držati i djeca i odrasli, kako su to činili i drugi gradovi. Nadam se da će nam svima uskoro postavljeni tobogan na Trgu kojega ćemo još urediti donijeti malo blagdanske radosti.☃️🌲😊 – piše Prša. 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close