ScenaIzdvojeno

Prša: “Kada se tobogan postavi obavijestit ćemo građane o svim pravilima kojih će se morati držati i djeca i odrasli”

DAŠAK BOŽIĆNIH RADOSTI

Zamjenica gradonačelnika Grada Gospića Kristina Prša na svom Facebooku je komentirala montažu tobogana


Iako je korona kriza aktualna tema u Ličko-senjskoj županiji, kao i u cijelom svijetu, Grad Gospić pokušava održati neke aktivnosti kako bi se sačuvao božićni duh u Gradu. Događanja u onom obliku u kakvima smo ih navikli gledati, ove godine neće biti, jer Prosinac u Gospiću nije najavljen. Međutim, dio aktivnosti održati će se na Trgu Stjepana Radića.

Kao i nekoliko drugih gradova u Hrvatskoj,  tako će i Gospić sudjelovati u božićnim radostima. Grad je naručio montažu tobogana, a više o tome prokomentirala je Kristina Prša na svojoj Facebook stranici.

Prenosimo u cijelosti.

 

Započela je montaža skele na Trgu Stjepana Radića. Iako nam je ova godina jako teška i nećemo imati proslave i događaje na kakve smo navikli ipak smo odlučili organizirati malo zabave za djecu, pa i po kojeg odraslog. 😊
Ovo će biti tobogan. Veliki ledeni tobogan! 🙃Uz potpuno poštivanje epidemioloških mjera, covid redare koji će održavati red i međusobno držanje distance jedno po jedno dijete moći će se spustiti niz tobogan. Kada se tobogan postavi obavijestit ćemo građane o svim pravilima kojih će se morati držati i djeca i odrasli, kako su to činili i drugi gradovi. Nadam se da će nam svima uskoro postavljeni tobogan na Trgu kojega ćemo još urediti donijeti malo blagdanske radosti.☃️🌲😊 – piše Prša. 

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close