Turizam

Promo film Ličko-senjske županije osvojio nagradu na sajmu turizma u Berlinu!

Na vodećem svjetskom turističkom sajmu – ITB sajmu u Berlinu, Turistička zajednica Ličko-senjske županije danas je osvojila prestižnu nagradu „The Golden City Gate“ za nedavno predstavljeni promo film. Nagrada je dodijeljena u kategoriji „regionalni film“ na multimedijskom filmskom festivalu koji se održava u sklopu sajma.


Novi promidžbeni film „Visit Lika“ nakon nominacije koja je sama po sebi veliki uspjeh, ovjenčan je velikim priznanjem među snažnom konkurencijom od čak 148 promotivnih filmova poznatih destinacija iz cijelog svijeta. Nagradu je osvojila i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, čime su dvije destinacije iz Hrvatske pomele konkurenciju.

Nagradu je primio direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivan Radošević koji je izjavio kako je ovo veliko priznanje izuzetno značajan korak za turizam županije, kako je video prepoznat i izdvojen kvalitetom te kako će ovim priznanjem doprijeti do velikog broja ne samo posjetitelja, već i agencija i ulagača u turizam.

 

Promotivni film snimljen je u produkciji Balduči Filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom  Bobbyja Grubića, trostrukog dobitnika prestižne nagrade Emmy i producentice Spomenke Saraga te gledatelje i potencijalne turiste vodi u avanturističku i zanimljivu šetnju Ličko-senjskom županijom. Koncept su zajedno osmislili Balduči film i Turistička zajednica  Ličko-senjske županije.

 

U videu se isprepliću prirodne ljepote Plitvičkih jezera, impozantnog Velebita, čarobnih plaža Novalje, gastronomija, sport i rekreacija, zabava te kulturno-povijesna baština. Tu su i Brinje, Perušić, Otočac i Gacka, Smiljan, Gospić, Senj, Karlobag, Vrhovine, Zrće…

Sajam ITB je vodeći svjetski sajam turističke industrije koji se ove godine održava u 53. izdanju. Na sajmu se predstavlja više od 180 zemalja svijeta, a godišnje ga posjeti više od 150.000 posjetitelja. Procjenjuje se da se tijekom sajma ugovore poslovi vrijedni 7 milijardi eura.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close