AutomotoLičko-senjska županijaPolitika

Prodaje se skupocjeni plitvički TALISMAN, evo za koliko može biti vaš

Općina Plitvička Jezera u prošlom mandatu bivšeg načelnika Luketića kupila je skupocjeno službeno vozilo Renault Talisman. Automobil koji je u prometu od 26. kolovoza 2016. godine, bio je predmet političkih prozivki zbog velike kilometraže i neurednog vođenja putnih naloga.

Novi načelnik Ante Kovač koji raspisuje Javni natječaj za prodaju osobnog vozila, za LIKACLUB je kratko prokomentirao prodaju:

Iskreno, ne da mi se o Talismanu ni razmišljati a kamoli voziti ga. Ja sam čovjek seljak i moj je maksimum nekakav stari dizelaš i ne namjeravam u tom smislu evoluirati nego ostati seljo beljo. – izjavljuje načelnik Kovač u svom sarkastičnom stilu.

Automobil se prodaje po cijeni od 189.550,00 kuna, a vaš može biti ako se prijavite na Javnom Natječaju o prodaji osobnog vozila koji raspisuje Općina Plitvička Jezera.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia commons, ilustracija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close