VijestiZdravlje

Priznanje: Što žene zasita žele u seksu

Žene su često muškarcima more tajanstvenosti naročito kad je riječ o tome što one stvarno žele u seksu. E pa, muškarci više ne moraju razbijati glavu jer u velikom istraživanju tisuću ispitanica dalo je deset najiskrenijih odgovora o tome što zaista žele u seksu. Krećemo od broja deset pa sve do broja jedan, odnosno onog što žene najviše žele


10. Žele da ih partner polako skida
‘Želim da me polako ‘odmota’ i otkrije, kao poklon’ – Lidija S.

‘Želim da mi se posveti i skida toliko polako dok više ne mogu podnijeti. I želim vidjeti da me želi. To me izluđuje’ – Valentina E.

U mnogim prilikama kada vas obuzme sirova strast super je odmah se baciti na posao, ali ima i prilika kada žena žudi biti zavedena polako. Želi da partner polako otkriva njeno tijelo, lagano je dodiruje i miluje.

9. Seks/maženje u javnosti
‘Mogućnost da će nas netko vidjeti jako me pali. Ne mora doći do potpune penetracije, dovoljno je da budemo jako blizu tome. Počela sam izlaziti bez gaćica tako da se može ‘baciti na posao’ gdje god da jesmo’ – Eva D.

Čak i kada žena ne želi ‘ići do kraja’ u javnosti, mnoge pripadnice nježnijeg spola uzbuđuje pomisao da ih netko promatra dok se maze s partnerom.

8. Žele preuzeti kontrolu
‘Obožavam biti glavna. Ne uvijek, ali ponekad. Želim mu raditi svašta, stvari koje mu pašu, ali i one koje mu daju do znanja da nije on glavni. Ja sam glavna’ – Katarina V.

Moć je snažan afrodizijak za mnoge žene i muškarce. Preuzimanjem kontrole u krevetu žene žele pokazati svoju moć i biti u poziciji gdje im je muškarac pokoran. Nekim ženama ostvarenje snova je da svežu partnera, pljuskaju ga po stražnjici i da imaju pristup svakom djeliću njegova tijela. Druge pak žele imati istu količinu moći kao muškarci i biti gore dok vode ljubav nije im dovoljno. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close