Ličko-senjska županijaPolitika

Priopćenje župana Milinovića: Manifestacija “Jesen u Lici” će se održati

Na redakciju portala Lika Club upravo je stiglo priopćenje župana Ličko-senjske županije Darka Milinovića vezano uz brojne upite o održavanju manifestacije “Jesen u Lici”.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Budući da su se u dijelu medija pojavile informacije da „Jesen u Lici“ neće biti održana te kako sam zbog toga dobio niz upita, želim vrlo jasno naglasiti kako ni u jednom trenutku nije došlo do razmišljanja da „Jesen u Lici“ neće biti održana. Kao župan, ali kao i liječnik da ne bi bilo više dezinformacija, obavještavam javnost da će se manifestacija „Jesen u Lici“ održati kako je i planirano uz pridržavanje svih epidemioloških mjera o čemu sam razgovarao i sa kolegom epidemilogom.

Prilike su ozbiljne i u takvim situacijama mi koji obnašamo javne funkcije moramo preuzeti odgovornost i poduzeti aktivnosti koje nam jamče zaštitu zdravlja, ali i gospodarske aktivnosti.

Moja je odgovornost prije svega štititi zdravlje ljudi, ali i jednako tako omogućiti koliko je god to moguće nesmetane uvjete gospodarstvu, a u ovom slučaju prvenstveno OPG-ovima funkcioniranje i osiguravanje egzistencije onima koje oni zapošljavaju.

I na kraju vidimo se u petak, 2.listopada na otvorenju „Jeseni u Lici“.

Ž U P A N
mr. Darko Milinović, dr.med.,v.r.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close