TurizamIzdvojenoPromo

PRILIKA GRUPA: The Plitvice Times od petka na kioscima TISKA diljem Hrvatske

SURADNJA S TISAK PLUS D.O.O.

Deveti broj magazina The Plitvice Times na kioscima Tiska biti će u petak, 9. srpnja 2021. godine.

Suradnjom između tvrtki PRILIKA GRP d.o.o. i TISAK plus d.o.o., turistički magazin The Plitvice Times naći će se na kioscima diljem Hrvatske. Od Istre, preko Kvarnera, Dalmacije do Dubrovnika, uključujući Ličko-senjsku i Karlovačku županiju, te Grad Zagreb, deveti broj magazina The Plitvice Times moći će se kupiti po cijeni od 35,00 kuna ili 4,80€.

TISAK plus d.o.o, član Fortenova Grupe d.d., najveći je maloprodajni lanac kioska s mrežom preko 900 prodajnih mjesta diljem Hrvatske te vodeći hrvatski distributer tiskovina.

Povodom ove suradnje, iz Prilika Grupe izjavili su:

Ovo je vrlo važna informacija za cjelokupni lički turizam s obzirom da ćemo mu putem The Plitvice Timesa omogućiti snažnu vidljivost turistima na velikom broju kioska u cijeloj Hrvatskoj. Poseban fokus distribucije ide na turističke destinacije, što naravno uključuje cijelu obalu Jadranskog mora, ali i sve važne zračne luke i druge točke dolazaka turista iz inozemstva. I dalje pozivamo sve zainteresirane poslovne subjekte koji žele biti dio magazina The Plitvice Times, na suradnju i kontakt. Naša vrata uvijek su otvorena za razvoj turizma, te svih aktualnih tema od javnog i privatnog interesa. Ovo je trenutak kada se je potrebno udruživati i zajednički komunicirati teme, a mi smo omogućili ozbiljan turistički medij za plasiranje priča i mogućnosti, onima bez kojih našeg turizma ne bi bilo – inozemnim turistima.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close