Grad ZagrebTurizam

POGLEDAJTE PLAĆE ZA SEZONCE S MojPosao ponude sezonskih poslova

Na online Sajmu poslova u turizmu do 28. veljače možete se prijaviti na oko 200 oglasa u kojima poslodavci traže po više izvršitelja za pojedine radne pozicije.

Velik broj poslodavaca u oglasima je detaljno opisao uvjete koje nude kandidatima, a među tim podacima nalazi se i informacija o plaći:

Mare&Mons Deluxe apartments u Malinskoj traže Voditelja recepcije s dvije godine radnog iskustva. Poslodavac nudi smještaj i besplatan ručak te plaću od 5.500 do 7 tisuća kuna.

Restoran Marinero želi zaposliti Kuhara s minimalno dvije godine radnog iskustva, a kandidatima je ponuđena plaća od 10 do 12 tisuća kuna. Traži se i Pomoćni kuhar s dvogodišnjim radnim iskustvom za plaću od 5 do 6 tisuća kuna.

Hotel Tamaris & Hotel Issa na otoku Visu zapošljava pet Kuhara s pet godina radnog iskustva u hotelu ili restoranu, za plaću od 6 tisuća kuna te jedanaest Konobara s petogodišnjim radnim iskustvom u restoranu ili kafiću, kojima nudi plaću od 5 tisuća kuna. Poslodavac osigurava smještaj i hranu.

Restoran Bourbon na otoku Mljetu traži Kuhara s četiri godine radnog iskustva te nudi primanja u iznosu od 8 do 12 tisuća kuna, smještaj, tri obroka te jedan slobodan dan u tjednu. Jednako tako restoranu je potreban Konobar s minimalno dvije godine radnog iskustva, a ponuđena je plaće od 6 do 8 tisuća kuna.

Milenij Hoteli u Opatiji traže Konobara s minimalno jednom turističkom sezonom radnog iskustva i poznavanjem stranog jezika. Poslodavac nudi početnu plaću od 5.500 kuna te dodatke, prijevoz, kvalitetan smještaj i prehranu.

Konoba Bepo & Restoran Pineta traži Kuhare s godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i plaću od 9 tisuća kuna. Traže se i Konobari te Pomoćni kuhari s jednogodišnjim radnik iskustvom za plaću od 5 tisuća kuna.

Kompletnu ponudu oglasa pogledajte na Sajmu poslova u turizmu u organizaciji portala MojPosao. Sretno s prijavama!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: MojPosao

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close