Turizam

PRIJAVITE SE ILI GLASAJTE I ove godine izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu!

TZ grada Karlovca i ove je godine objavila javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu!


Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birat će svojim glasovima građani temeljem prijava koje pristignu u TZ grada Karlovca do 10. prosinca. Za svoj omiljeni izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 16. prosinca.

Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do 6. siječnja 2020.

Priznanja i nagrade za najbolja tri izloga bit će dodijeljene u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“, 30. prosinca 2019., u Glazbenom paviljonu.

Ovim putem pozivaju se svi zakupci i vlasnici poslovnih prostora da se prijave i sudjeluju u izboru za najljepši adventski izlog u Karlovcu. Sve detalje o javnom pozivu i načinu prijave mogu pronaći na web stranici TZ grada Karlovca te na Facebook stranici Visit Karlovac.

Prošle godine su priznanja za prva tri osvojena mjesta u konkurenciji od 21 prijavljenog izloga dobili:

1. mjesto RAJSKA PTICA – Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama Karlovačke županije, Vladimira Nazora 16a
2. mjesto Paviljon Katzler 1897, Radićeva bb
3. mjesto Larissa, trgovina frizerske i kozmetičke opreme, Luščić 8.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close