VijestiScena

Prijave za filmski festival FUSE su produžene!

Prijave za drugo izdanje filmskog festivala FUSE – Film Under Severe Experiment su produžene. Autori svoje filmove mogu prijaviti do 1. ožujka 2019.


Ovogodišnje izdanje donosi brojne novitete, a jedan od njih jest vrijeme trajanja festivala, koje je dulje za jedan dan, pa će festival trajati tri dana, od 9. do 11. svibnja 2019. godine. Prijaviti se mogu filmaši između 18 i 29 godina, a filmovi mogu trajati do 20 minuta. FUSE festival – Film Under Severe Experiment međunarodni je filmski festival igranog filma s elementima eksperimentalnog. Cilj festivala je promocija takozvanih hibridnih filmova mladih autora i koji su na festivalskoj sceni manje zastupljeni. Autori će se natjecati u pet kategorija; za najboljeg redatelja, montažera, snimatelja, nagradu publike te Grand Prix.

Osim natjecateljskog programa, tijekom festivala bit će održan i bogat popratni edukativno – zabavni program.

Organizator festivala, Kinoklub Karlovac udruga je mladih koji se bave audiovizualnom umjetnošću, a cilj im je promicanje filmske i video kulture i srodnih umjetnosti. Uz autorsku produkciju, održavanje filmskih tečajeva i radionica, Kinoklub Karlovac najpoznatiji je po Filmskoj reviji mladeži i Four River Film Festivalu koje organizira u partnerstvu s Hrvatskim filmskim savezom te manifestacijama poput Riječnog kina, jedinstvenog open-air kina na obalama rijeka diljem Karlovačke županije, koja je trenutno jedina županija u Hrvatskoj bez funkcionalne kino dvorane.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close