Film i TVVijesti

PREŽIVLJAVANJE UDVOJE: Grady i Josh otkrivaju kako preživjeti na Velebitu

Na Doma TV je u ponedjeljak prikazana prva epizoda osme sezone popularne reality serije ‘Preživljavanje udvoje’ (Dual Survival) koja je snimljena na Velebitu.


Nakon nesreće na raftingu, u prekrasnoj, ali divljoj prirodi Velebita našli su se eksperti za preživljavanje u divljini lovac Josh James i bivši pripadnik Specijalnih snaga Grady Powel.

Josh i Grady su imali na raspolaganju samo nož, uže te nasukani i oštećeni raft s kojim su pokušali doći do prvog naseljenog mjesta. Na putu prema civilizaciji morali su se suočiti s brojnim izazovima: plovili su hladnim brzacima i spuštali se opasnim vodopadima, morali  su skupljati vodu te je prokuhati pomoću usijanog kamenja, pokrpati rupe na splavi i izraditi improvizirani mijeh kako bi napuhali splav.

Josh i Grady su pokazali gledateljima kako se idilična priroda, ako je ne poznajemo, brzo pretvara u opasno okruženje te kako se uz prave vještine i kreativno razmišljanje i na najsurovijem terenu čovjek može održati na životu.

https://youtu.be/27U4Jp0nXuM

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Dual Survivor

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close