Film i TVVijesti

Preminuo je mladi glumac Zvjezdanih staza

Glumac Anton Yelchin, poznat po ulozi u filmovima ‘Star Trek’ i ‘Alpha Dog’, poginuo je u 27. godini života nakon što ga je prignječio vlasiti automobil.


Yelchinovi prijatelji shvatili su da se događa nešto neobično kad je kasnio na probu 4 sata, piše Daily Mail.

Otišli su u San Fernando Valley oko jedan sat ujutro te su mladog glumca pronašli priklještenog između automobila i zidanog poštanskog sandučića koji je bio pričvršćen za vrata.

U trenutku kad je pronađeno njegovo tijelo motor automobila je još bio upaljen, a automobil nije bio u brzini.

Prema policijskim izvorima, mladog glumca je u San Fernandinu oko jedan sat iza ponoći udario njegov vlastiti auto. Automobil je navodno bio izbačen iz brzine, a na strmoj nizbrdici se počeo kretati te je prikliještio glumca o zid. Nažalost, Yelchin je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Yelchin je podrijetlom bio iz Rusije, od kuda su mu se roditelji, uspješni klizači, preselili u SAD kada je glumac još bio sasvim malo dijete.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: gabriel bouys /AFP

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close