Turizam

Predstavljeno prvo tiskano izdanje časopisa The Plitvice Times

The Plitvice Times, medij koji točno godinu dana djeluje kao online portal na engleskom jeziku, upravo je predstavio svoje prvo tiskano izdanje – magazin namijenjen turistima koji posjećuju šire područje Plitvica.


The Plitvice Times, prvi je i jedini turistički magazin koji prati ovo područje, a namijenjen je prvenstveno brojnim stranim turistima koji ovdje dolaze, ali i svim potencijalnim posjetiteljima koji tek planiraju svoje putovanje, jer će zaživjeti i na online platformi. Cilj je čitateljima predstaviti sve ljepote i iskustva ovog kraja i zainteresirati ih da na Plitvicama ostanu duže.

Prvo tiskano izdanje tako donosi svježe informacije, brojne zanimljive price, prekrasne fotografije i osobna iskustva, pa tako možete pročitati članke o napuštenoj zračnoj bazi Željava, dvorcu u Ozlju, aktivnom odmoru podno Plješivice, emotivnu priču iz Rastoka, ali i malo poznate činjenice o orhidejama i parfemu koji je nastao u čast toj vrijednoj biljci.

“Humans of Plitvice” je kategorija u kojoj su istaknuti turisti koji uživaju u svojim doživljajima obilaska, a nisu zaboravljeni niti lokalni ljudi s područja Plitvica, pa ćete ovaj put pronaći priču o Tamari, travel blogerici koja s Plitvica putuje u svijet. Možete doznati i poveznicu planetarno popularne Oprah Winfrey s Plitvicama, kao  i zašto je talijanski Vogue odabrao baš ovo mjesto za svoj poseban photoshoot – ističu s plitvičkog Timesa.

Magazin će izlaziti sukladno godišnjim dobima, a iduće izdanje očekuje se u siječnju 2019. godine.

Pogledajte prvu naslovnicu!

 

Izvor / Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close