Predstavljanje Ličko-senjske županije na “Tko smo? Što smo? Odakle smo?” u Zagrebu

LIKACLUB

U subotu, 24. svibnja 2014. Trg kralja Tomislava u Zagrebu preplavit će narodne nošnje, tradicionalna jela,pića i glazba iz raznih krajeva Hrvatske. Zanima vas o čemu se radi?

Udruga studenata grada Novske, uz potporu 19 studentskih udruga koje djeluju na Sveučilištu u Zagrebu, četvrti put organizira manifestaciju Tko smo? Što smo? Odakle smo? Cilj manifestacije je prikazati različitosti krajeva Lijepe naše te ukazati na bogatu kulturnu baštinu i tradicionalne vrijednosti koje trebamo očuvati u budućnosti.

Naša studentska udruga Ličko-senjske županije “Studentski Zbor Gacke” sudjelovala je na svim dosad održanim manifestacijama, i predstavljala naš kraj slasticama, pićem, promidžbenim materijalima i slično. Ove godine također predstavlja sve krajeve naše županije.

Kroz manifestaciju će sve udruge predstaviti svoj rad, a moći će se kušati tradicionalni specijaliteti pojedinih krajeva. Početak predstavljanja 20 studentskih udruga i zavičajnih klubova s pripadajućim kulturno-umjetničkim društvima počet će u 11.00 sati.

Više nformacija o samom događaju možete pronaći na Facebook eventu.

Tekst napisala: UL/studentski.hr

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u