VijestiLifestyle

Predstavljanje Ličko-senjske županije na “Tko smo? Što smo? Odakle smo?” u Zagrebu

U subotu, 24. svibnja 2014. Trg kralja Tomislava u Zagrebu preplavit će narodne nošnje, tradicionalna jela,pića i glazba iz raznih krajeva Hrvatske. Zanima vas o čemu se radi?

Udruga studenata grada Novske, uz potporu 19 studentskih udruga koje djeluju na Sveučilištu u Zagrebu, četvrti put organizira manifestaciju Tko smo? Što smo? Odakle smo? Cilj manifestacije je prikazati različitosti krajeva Lijepe naše te ukazati na bogatu kulturnu baštinu i tradicionalne vrijednosti koje trebamo očuvati u budućnosti.

Naša studentska udruga Ličko-senjske županije “Studentski Zbor Gacke” sudjelovala je na svim dosad održanim manifestacijama, i predstavljala naš kraj slasticama, pićem, promidžbenim materijalima i slično. Ove godine također predstavlja sve krajeve naše županije.

Kroz manifestaciju će sve udruge predstaviti svoj rad, a moći će se kušati tradicionalni specijaliteti pojedinih krajeva. Početak predstavljanja 20 studentskih udruga i zavičajnih klubova s pripadajućim kulturno-umjetničkim društvima počet će u 11.00 sati.

Više nformacija o samom događaju možete pronaći na Facebook eventu.

Tekst napisala: UL/studentski.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close