Scena

Pravila igre: “Dubrovčani, hvala za najspektakularniji doček koji smo ikad doživjeli”

“Dubrovnik, moj naklon. Dubrovčani, hvala vam puno sto će mi ovo ostati jedna od najljepših noći u mom životu! Hvala vam za najljepši mogući doček nove 2018. godine i nadam se da se vidimo ponovo uskoro.”, rekao nam je Ivan Penezić, pjevač grupe Pravila Igre.


Dubrovnik, koji je pravom nosi titulu jednog od najljepših gradova u Europi ostat će zapamćen i po spektakularnom dočeku Nove 2018. na  kultnom Stradunu. 
Doček na Stradunu otvorio je nastup grupe  Pravila Igre, koja je svojom odličnom svirkom zagrijala Dubrovčane i goste okupljene na Stradunu. Pjevali su uglas publika i dečki i dokazali zašto su zaslužili nastupiti u najljepšem gradu. Nakon spektakularnog nastupa, ispraćeni ovacijama  publike dečki nisu mogli skriti svoju sreću i oduševljenje :“ Kakav ulazak u Novu 2018. godinu!!! Dragi naši Dubrovčani još jednom veliko HVALA za najspektakularniji doček koji smo ikada doživjeli. Pjevati u Dubrovniku, uz Dinu Merlina, čast je koju vam ne možemo opisati. Veliko hvala.”
Nakon jako uspješne 2017. dečki se vesele 2018. godini. Uskoro ih očekuje novi singl,  a u 2018. i njihov drugi album. Zahvalni na svemu , prije svega na podršci svoje vjerne publike, uputili su svima  novogodišnju čestitku .

 
“Dragi naši prijatelji, od srca vam želimo najsretniju Novu 2018. godinu. Da vam se ispuni sve ono što si sami poželite. Hvala vam na podršci koju nam pružate od samih početaka i obećajemo vam još puno odličnih pjesama i koncerata u novoj godini. Vole vas vaša Pravila Igre!”, poruka je koji su dečki poslali svojoj vjernoj publici.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close