Lifestyle

Poziv za edukaciju ruralnih animatora!

LAG LIKA započinje s projektom stvaranja ruralnih animatora. Ruralni animatori biti će zaduženi za provođenje projekata iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.


Projekt Ruralni animator započinje početkom lipnja uvodnim predavanjem te edukacijom Pisanje poslovnog plana za podmjeru 6.3. Natječaj za spomenutu podmjeru otvoren je do 12. srpnja a svi oni koji prođu edukaciju moći će prijavljivati projekte iz spomenute podmjere, putem koje mala poljoprivredna gospodarstva mogu dobiti potporu u iznosu od 15.000 EUR.

Spomenutim Projektom stvoriti ćemo mrežu lokalnih savjetnika koji će privući daleko veći broj i iznos potpora u lokalnu sredinu. Ciljna skupina koju ćemo educirati su predstavnici jedinica lokalne samouprave koji u svojem svakodnevnom poslu surađuju s lokalnim poduzetnicima i poljoprivrednicima. Ovoj skupini pridružiti će se zainteresirani studenti završne godine Ekonomije i poduzetništva s Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću. Također, pozivaju se i svi zainteresirani da svoju prijavu za edukaciju podnesu na mail: [email protected]

Prvi stupanj edukacije započinje prvi tjedan u lipnju u Gospiću, KIC, velika dvorana. Na edukaciju je potrebno donijeti prijenosno računalo jer će se biti osiguran praktični rad na konkretnim primjerima. Edukaciju će držati djelatnici LAG-a LIKA te Savjetodavne službe.

Tekst: LAG Lika

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close