Ličko-senjska županijaKarijera

Poziv na pripremnu radionicu Natural Capital Financing Facility (NCFF) HBOR

HGK – ŽK Otočac i HBOR-ov Područni ured za Liku organiziraju online pripremnu radionicu Natural Capital Financing Facility (NCFF).


Svrha radionice je prezentiranje financijskog instrumenta Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) namijenjenog projektima privatnog i javnog sektora s ciljem očuvanja i održivog korištenja prirodnih dobara (zeleno poduzetništvo) kao i prilagodbe klimatskim promjenama uz korištenje prirodnih rješenja (zelena infrastruktura).

Sudionici radionice će se ujedno upoznati s razlozima važnosti i mogućnostima očuvanja prirodnog kapitala kroz zeleno poduzetništvo i zelenu infrastrukturu i kroz konkretne primjere. Radionica je namijenjena predstavnicima privatnog i javnog sektora.

Radionica će se održati 15.03.2021. godine s početkom u 10,00 sati putem aplikacije Microsoft Teams. Prijave su moguće do 12. ožujka u 13 sati, a poveznicu za pristup predavanju pravovremeno ćete dobiti na e-adresu koju navedete u obrascu prijave OVDJE.

Dnevni red radionice

Info o novim kreditnim programima HBOR-a (Draženka Draženović Kostelac) – 10 min

Prezentacija NCFF financijskog instrumenta HBOR-a za razvoj zelenog poduzetništva i zelene infrastrukture sa primjerima (Neven Habunek) – 30 min

Rasprava – 15 min

  • Iskustva Županije u razvoju i poticanju sličnih projekata
  • Identifikacija postojećih programa u Županiji sa sličnim korisničkim skupinama
  • Identifikacija projekata i potencijalnih korisnika NCFF-a u Županiji Mogućnost prezentiranja instrumenta na
  • Internet stranicama Županije, razvojne agencije

Dogovor oko sljedećih koraka – suradnja i kontakt osobe, komunikacija 5 min


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close