VijestiGrad Zagreb

POVODOM DANA INTELIGENCIJE Hrvatska Mensa organizira testiranja, prijavite se!

Testiranja inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense održat će se u subotu i nedjelju.


Hrvatska Mensa i ove godine sudjeluje u obilježavanju međunarodnog Dana inteligencije. Tom prigodom tijekom vikenda održat će se testiranja inteligencije diljem Hrvatske, a u četvrtak od 18 do 20 sati u prostorijama Hrvatske Mense u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 58, održat će se i druženje uz logičke zagonetke za male i velike.

Hrvatska Mensa poziva građane da dođu s djecom i okušaju se u rješavanju poznatih i onih manje poznatih zagonetki; sudoku, kakuro, logičke slike, šatori, zvijezde…

Prijatelji Mense, logički reprezentativci Hrvatske, bit će tamo da sve pojasne pa nikakvo predznanje nije potrebno. Najmlađi se mogu okušati u baby sudoku, preslagivanju štapića, tetris dvoboju i drugim zanimljivostima.

Uz druge prigodne poklone, tko riješi Mensinu Monster! zagonetku u zadanom roku, osvojit će besplatno testiranje inteligencije u sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Dana inteligencije.

Testiranja inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense održat će se u subotu i nedjelju u sljedećim gradovima:

SPLIT – subota
OSIJEK – nedjelja
VARAŽDIN – subota
PULA – subota
RIJEKA – subota
ZAGREB – subota i nedjelja

Testiranje inteligencije međunarodno je valjano i obavlja se u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa. Za rješavanje standardiziranog testa inteligencije kojeg koristi Hrvatska Mensa nije potrebno nikakvo posebno predznanje. Prijave za testiranja primaju se do četvrtka na web-stranicama Hrvatske Mense.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close