Glazba

Povodom Dana državnosti Ivan Ivanković objavio domoljubnu pjesmu Kad sklopim svoje oči

Novi album Ivana Ivankovića, koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana, osim ljubavnih donosi i pjesme socijalne, ali i domoljubne tematike.


Jedna od takvih je Kad sklopim svoje oči, pjesma koju je Ivan napisao krajem 2018. godine, a koja svoju premijeru doživljava upravo na Dan državnosti. Snažan tekst i glazbu pisao je Ivan Ivanković, dok aranžman supotpisuju Ivan i Duje Ivić.

“Moji roditelji odgojili su me u domoljubnom duhu, uvijek sam to ponosno pokazivao i živio. Dok sam bio član benda Marka Perkovića Thompsona puno sam putovao i družio se s Hrvatima izvan granica Lijepe naše, gdje sam vidio koliko ti ljudi žude za rodnom grudom i kakvu sreću imam da mogu živjeti i raditi ono što volim u Hrvatskoj. Kad sam 2018. počeo raditi na novom albumu, među prvim pjesmama je nastala upravo ova, vrlo spontano i iskreno, a od tog trenutka čuvao sam je za posebnu prigodu. Dan državnosti koji napokon imamo priliku ponovno proslaviti 30.svibnja pravi je trenutak za objavu”, kaže Ivanković.

Video spot za pjesmu Kad sklopim svoje oči složen je od video uratka obožavatelja, a emotivni stihovi poput “Mi smo puno puta pali ali’ ipak ostali jaki i zajedno” malo će koga ostaviti ravnodušnim. Novim singlom Ivan Ivanković pokazao je još jednu dimenziju svoje kantautorske osobnosti, a veseli vidjeti kako će to izgledati na novom studijskom izdanju.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close