VijestiScena

Poslušajte novi sanjarski singl Dienne „Reci mi da znam!“

Nakon odličnih reakcija na singlove „Danas vidim boje“ i „Put prema istini“ mlada i svestrana zadarska kantautorica Dienne predstavlja nam svoj treći singl „Reci mi da znam.“


Glazbenica iza sebe ima bogato klasično obrazovanje, ali i ljubav prema skroz različitim glazbenim pravcima. Osim što je kantautorica, ona piše pjesme, režira i editira spotove za sebe, ali i za druge izvođače. Zadarska kantautorica Dienne pjesmu je napisala s Robertom Domitrovićem, koji je zaslužan za tekst te je po prvi put surađivala s Mariom Rucnerom koji je odsvirao violu i unio interesantan zaplet u njenu pjesmu.

Pjesma govori o emocionalnim gubitcima, osjećaju izgubljenosti i napuštenosti. U takvim trenutcima okrećemo se egzistencijalnim pitanjima, te se moramo boriti, ići dalje i nikada se predati tuzi. Život je promjena, trebamo naći zadovoljstvo i sreću u onome što imamo, a ne osvrtati se na prošlost, rekla nam je Dienne.

Spot za pjesmu “Reci mi da znam” napravljen je kao kratki film koji prikazuje bezvremensku ljubavnu priču opisanu pjesmom, a snimao se u Kuriji Tkalec kraj mjesta Štrigova u blizini Čakovca.

Ljepota Kurije, izgrađena polovicom 18. stoljeća dominira ovom ljubavnom pričom. Ustupila ju nam je gđa Blaženka Počuča kojoj se od srca zahvaljujemo. Kurija simbolizira našu prolaznost i otvara pitanje što ostaje. Obožavam stare gospodske kuće i dvorce te se zahvaljujem mom stricu Zdenku Piknjač koji mi je preporučio Kuriju i organizirao snimanje u njoj, također se zahvaljujem svojoj talentiranoj dizajnerici Diani Hunic na prekrasnim haljinama Hunic Design Sisters, kao i cijeloj mojoj obitelji i prijateljima bez čije pomoći ovo ne bi bilo moguće, zadovoljno je komentirala Dienne.

Zaljubite se u magičan vokal Dienne i pogledajte predivne kadrove iz pjesme „Reci mi da znam.“

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close