Scena

Posljednja želja: Posmrtni ostaci Davida Bowieja bit će raspršeni na Baliju

Posmrtni ostaci nedavno preminulog pjevača Davida Bowieja bit će raspršeni po budističkom ritualu na indonezijskom otoku Baliju, stoji u njegovu testamentu


Bowie je u 69. godini preminuo od raka jetre, a njegova zadnja želja bila je da njegov prah počiva na Baliju, u koji je očito bio zaljubljen. Bowie je često posjećivao Bali i Indoneziju, a čak je snimao na indonezijskom jeziku. Njegov testament je službeno otpečaćen u jednom odvjetničkom uredu na Manhhattanu, a New York Post tvrdi da je polovicu imovine vrijedne oko 100 milijuna dolara, kao i apartman u Sohou, ostavio supruzi Iman.

Milijune obožavatelja diljem svijeta šokirala je vijest o smrti Davida Bowieja, i to samo dva dana nakon izlaska novog albuma ‘Blackstar’ objavljenog na njegov 69. rođendan. Ipak, čini se da taj album nije i posljednji, jer je veliki umjetnik i u najtežim trenucima stvarao i ostavio snimljenih materijala za još nekoliko albuma.


 

Tekst: tportal.hr
Foto: arhiva

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close