VijestiLifestyle

Posjetite našu redakciju na “Eko-Etno Gacka” u Otočcu ove subote!

Nakon velikih vrućina vruće će biti i u subotu


Redakcija portala Lika Club vjerojatno je jedna od posebnijih u Hrvatskoj s obzirom da paralelno djeluje iz šest, a ponekad i do deset gradova u Hrvatskoj i inozemstvu. Prosjek godina naše redakcije je 26,6 godina što dovoljno govori i o navikama mladih koje su danas potpuno usmjerene na virtualnu komunikaciju i rad na drugačiji način od tradicionalno “redakcijskog”. Međutim, redoviti sastanci nam ipak daju dozu tradicionalne komunikacije bez koje ne možemo. Ovaj put pozivamo sve vas, naše čitatelje, da nas upoznate.

12. Eko-Etno u Otočcu u organizaciji Turističke zajednice Grada Otočca već dugo godina svakog ljeta u srpnju  okuplja brojne zainteresirane ekipe i izlagače. Ove godine odlučili smo se pojaviti na događaju, nešto skuhati, te napraviti super teambuilding svih nas koji vodimo Lika Club. Kuharica će biti urednica redakcije Iva Biondić, kako i priliči jednoj dami ličkog prezimena i porijekla. Sve ostale upoznati ćete na licu mjesta tokom cijelog dana i večeri, a prepoznati nas možete po bijelim majicama “Lika Club”. Upoznajmo se i družimo! Vidimo se u Otočcu, a pratiti nas možete i na Instagramu portala OVDJE: lika_club.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close