Turizam

Posebna Božićna Ponuda – Reizl čokolada!

PLITVICE TIMES WEBSHOP

Posebna Božićna Ponuda na The Plitvice Times webshopu donosi popuste i ideje za poklone. Napravili smo posebne pakete i predstavili nove proizvode koji će vam pomoći u božićnoj kupnji.


Od 1. do 22. prosinca moći ćete pronaći limitirana pakiranja proizvoda hrvatskih proizvođača.

Danas vam želimo predstaviti – Reizl čokoladu! Ljubav i predanost obitelji Reizl idealna su okolina za stvaranje čokolada s okusima koji izazivaju ugodne uspomene. Odabirom kvalitetnih organskih sirovina i primjenom inovativnih procesa i dizajna, pružaju iskustvo za ljubitelje čokolade te brinu o zdravlju, zajednici i održivosti okoliša.

Cilj u proizvodnji Reizl čokolade jest uvijek ići za najboljim. To uključuje sastojke, metode proizvodnje i sve dijelove te ambalažu. Sve mora odgovarati prirodi. I hrabro tvrde da rade stvarno dobar posao.

Proizvodnja obitelji Reizl temelji se na načinu na koji su njihovi pretci uzgajali voće i povrće kod kuće. Sve je bilo u skladu s prirodom. Kiša, voda i sunce potrebni su za prirodno ukusniju čokoladu. Nastoje sve te prirodne sastojke staviti u svaku proizvedenu čokoladu.

Odaberite svoj favorit:

Plitvička jezera, Adriatic, Pag, ZagrebZadarCroatiaDubrovnikSplitRabVaraždin.

Ostatak Posebne Božićne Ponude pogledajte OVDJE i cijeli webshop OVDJE!


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close