Scena

Posao u automobilskoj industriji koji omogućava usavršavanje

“Svi kandidati imaju jednake prilike, a po zapošljavanju prolaze proces integracije u posao, program mentorstva i kontinuirani razvoj kompetencija kroz interne i eksterne treninge”, ističu u AD Plastiku, najvećem hrvatskom proizvođaču plastičnih dijelova za automobilsku industriju.

AD Plastik Grupa multinacionalna je kompanija s više od trideset godina iskustva u svijetu auto industrije koja posluje na osam proizvodnih lokacija u četiri zemlje. Vodeća je kompanija za razvoj i proizvodnju komponenti za interijere i eksterijere automobila u Hrvatskoj i jedna od vodećih u Istočnoj Europi.

“AD Plastik izvozi 100% svojih proizvoda i stoga zapošljavanje u našoj kompaniji uistinu pruža mogućnost suradnje s eminentnim svjetskim proizvođačima automobilske inustrije. Autoindustrija je specifična, a samim time dinamična i izazovna. Konkurirate sa svojim znanjem i proizvodima na svjetskom tržištu, morate pratiti globalne trendove i razvoj industrije u kojoj poslujete, što je većini mladih koji apliciraju za posao u našoj kompaniji poseban izazov”, kaže Megi Drezga Janković, rukovoditelj zapošljavanja AD Plastika.

Osim dvije tvornice u Hrvatskoj na lokacijama Zagreb i Solin, gdje je i sjedište kompanije, AD Plastik Grupa ima tvornice u Srbiji, Rusiji i Rumunjskoj. Sveukupno zapošljava više od 2 100 radnika (bez JV kompanija), od čega samo u Hrvatskoj preko 1 200 radnika.

ad plastik
Foto: Ad plastik

U proizvodnji se koriste različite tehnologije i materijali i to kroz injekcijsko brizganje, bojanje, puhanje, termooblikovanje, proizvodnju netkanih tekstila i ekstruziju. AD Plastik tvornice proizvode dijelove za 90 tipova vozila, a njihovi najvažniji kupci s kojima razvijaju uspješnu poslovnu suradnju su: Renault, Nissan, Peugeot, Citroen, Toyota, Ford, Opel, VW, BMW, Dacia, Daimler, VAZ, GM-VAZ, Daewoo, Fiat-Chrysler, Mitsubishi, Alfa Romeo, Maserati i ostali.

Suradnju sa svojim kupcima razvijaju od rane faze razvoja do finalnog proizvoda, koristeći pri tom suvremene alate i tehnike te primjenjujući specifična stručna znanja, vještine i iskustvo. Fokusiranost na potrebe kupca, uz održavanje visoke kvalitete i konkurentnosti proizvoda i usluga, preduvjet su opstanka i razvoja kompanije.

“Poslovanje AD Plastik Grupe zasniva se na tradiciji, znanju, kapacitetima, iznimnoj stručnosti i predanom radu svakog zaposlenika. Vrijednosti koje kompanija promovira i traži od potencijalnih zaposlenika su izvrsnost, predanost i timski duh, odnosno zajedništvo. Uvijek rado prepoznajemo i izdvajamo kandidate koji posjeduju energiju i strast za poslovnim uspjehom, one koji podržavaju promjene, veseli ih osobni razvoj, ali i razvoj kompanije. Kandidati za pojedine pozicije trebaju biti spremni na izazove, jer mi smo multikulturalna kompanija koja posluje na različitim lokacijama i u različitim zemljama. Naši zaposlenici nerijetko stječu svoja znanja i iskustvo na različitim lokacijama unutar Grupe. Kod nas zaposlenici imaju mogućnost razvoja, napredovanja i učenja na svim našim proizvodnim lokacijama, ali i mogućnost suradnje s najboljim stručnjacima iz područja autoindustrije“, ističe Megi Drezga Janković.

 “Trenutno svom timu želimo priključiti dva nova člana na pozicijama Tehnolog laboratorija i Koordinator ljudskih resursa. Tražimo kandidate koji su usmjereni na ciljeve, dosljedni, ustrajni te spremni na timski rad”, pojašnjava Megi Drezga Janković.

Više čitajte na MojPosao ovdje! 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: AD Plastik

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close