Scena

Posao u automobilskoj industriji koji omogućava usavršavanje

“Svi kandidati imaju jednake prilike, a po zapošljavanju prolaze proces integracije u posao, program mentorstva i kontinuirani razvoj kompetencija kroz interne i eksterne treninge”, ističu u AD Plastiku, najvećem hrvatskom proizvođaču plastičnih dijelova za automobilsku industriju.

AD Plastik Grupa multinacionalna je kompanija s više od trideset godina iskustva u svijetu auto industrije koja posluje na osam proizvodnih lokacija u četiri zemlje. Vodeća je kompanija za razvoj i proizvodnju komponenti za interijere i eksterijere automobila u Hrvatskoj i jedna od vodećih u Istočnoj Europi.

“AD Plastik izvozi 100% svojih proizvoda i stoga zapošljavanje u našoj kompaniji uistinu pruža mogućnost suradnje s eminentnim svjetskim proizvođačima automobilske inustrije. Autoindustrija je specifična, a samim time dinamična i izazovna. Konkurirate sa svojim znanjem i proizvodima na svjetskom tržištu, morate pratiti globalne trendove i razvoj industrije u kojoj poslujete, što je većini mladih koji apliciraju za posao u našoj kompaniji poseban izazov”, kaže Megi Drezga Janković, rukovoditelj zapošljavanja AD Plastika.

Osim dvije tvornice u Hrvatskoj na lokacijama Zagreb i Solin, gdje je i sjedište kompanije, AD Plastik Grupa ima tvornice u Srbiji, Rusiji i Rumunjskoj. Sveukupno zapošljava više od 2 100 radnika (bez JV kompanija), od čega samo u Hrvatskoj preko 1 200 radnika.

ad plastik
Foto: Ad plastik

U proizvodnji se koriste različite tehnologije i materijali i to kroz injekcijsko brizganje, bojanje, puhanje, termooblikovanje, proizvodnju netkanih tekstila i ekstruziju. AD Plastik tvornice proizvode dijelove za 90 tipova vozila, a njihovi najvažniji kupci s kojima razvijaju uspješnu poslovnu suradnju su: Renault, Nissan, Peugeot, Citroen, Toyota, Ford, Opel, VW, BMW, Dacia, Daimler, VAZ, GM-VAZ, Daewoo, Fiat-Chrysler, Mitsubishi, Alfa Romeo, Maserati i ostali.

Suradnju sa svojim kupcima razvijaju od rane faze razvoja do finalnog proizvoda, koristeći pri tom suvremene alate i tehnike te primjenjujući specifična stručna znanja, vještine i iskustvo. Fokusiranost na potrebe kupca, uz održavanje visoke kvalitete i konkurentnosti proizvoda i usluga, preduvjet su opstanka i razvoja kompanije.

“Poslovanje AD Plastik Grupe zasniva se na tradiciji, znanju, kapacitetima, iznimnoj stručnosti i predanom radu svakog zaposlenika. Vrijednosti koje kompanija promovira i traži od potencijalnih zaposlenika su izvrsnost, predanost i timski duh, odnosno zajedništvo. Uvijek rado prepoznajemo i izdvajamo kandidate koji posjeduju energiju i strast za poslovnim uspjehom, one koji podržavaju promjene, veseli ih osobni razvoj, ali i razvoj kompanije. Kandidati za pojedine pozicije trebaju biti spremni na izazove, jer mi smo multikulturalna kompanija koja posluje na različitim lokacijama i u različitim zemljama. Naši zaposlenici nerijetko stječu svoja znanja i iskustvo na različitim lokacijama unutar Grupe. Kod nas zaposlenici imaju mogućnost razvoja, napredovanja i učenja na svim našim proizvodnim lokacijama, ali i mogućnost suradnje s najboljim stručnjacima iz područja autoindustrije“, ističe Megi Drezga Janković.

 “Trenutno svom timu želimo priključiti dva nova člana na pozicijama Tehnolog laboratorija i Koordinator ljudskih resursa. Tražimo kandidate koji su usmjereni na ciljeve, dosljedni, ustrajni te spremni na timski rad”, pojašnjava Megi Drezga Janković.

Više čitajte na MojPosao ovdje! 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: AD Plastik

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close