Karijera

Ponovno uspostavljen poštanski promet s Ujedinjenim Kraljevstvom

Od 11. siječnja 2021. ponovno je omogućen prijam pošiljaka te njihova otprema za Ujedinjeno Kraljevstvo. Poštanski promet s ovom državom bio je obustavljen lani u prosincu.


Hrvatska pošta korisnike također podsjeća da se Ujedinjeno Kraljevstvo od 1. siječnja 2021. u carinskom smislu tretira kao „treća zemlja“ (država izvan Europske unije), pa su na snazi određene promjene prilikom prijema pošiljaka s robom za tu državu, a i pošiljke s robom u prispijeću iz te države podliježu carinskom postupku.

Hrvatska pošta poziva korisnike da se prije slanja pošiljke ili online narudžbe iz inozemstva informiraju o aktualnom stanju u prometu na internetskim stranicama Hrvatske pošte, https://www.posta.hr/stanje-u-medunarodnom-postanskom-prometu/8392.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close