GackaVijestiTehnologija

Policijska potjera u Otočcu: Uhićen vozač u alkoholiziranom stanju bez vozačke, prometne, osobne i prijavljenog prebivališta

VOZAČ NIJE POSTUPIO PO ZNAKU STOP

Pod utjecajem alkohola, bez položenog vozačkog ispita i bez dokumenata oglušio se na zapovijedi policijskih službenika.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac su sinoć, 29. kolovoza 2023. godine u Otočcu pomoću svjetleće tablice stop policija zaustavljali osobni automobil gospićke registracijske oznake, no vozač nije postupio po znaku koji mu je davala policija već je nastavio vožnju.

Nakon nekog vremena policijski službenici su uz uporabu svjetlosnih i zvučnih signala službenog policijskog vozila zaustavili vozača osobnog automobila koji je izašao iz svoga vozila i počeo trčati, no policijski službenici su ga stigli i nad istim zbog sprječavanja bijega uporabili sredstva prisile, tjelesnu snagu.

Utvrđeno je da je osobnim automobilom upravljao 31-godišnjak s područja Lopara, i to pod utjecajem alkohola (odbio se alkotestirati), bez položenog vozačkog ispita, bez prometne dozvole i bez osobne iskaznice.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je i da u zakonskom roku od 15 dana od dana nastanjenja nije prijavio prebivalište odnosno boravište zbog čega mu je uručen obavezni prekršajni nalog.

Vozač je uhićen i protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu.


 

Komentari

Komentara


Izvor: PU Ličko-senjska | Foto: unsplash.com

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close