Vijesti

Policija objavila što su našli kod uhićenog huligana. “Opskrbio je Boyse oružjem”

Jučer je u Grčkoj uhićen navijač Panathinaikosa za kojim je bila raspisana tjeralica zbog nereda u kojima je ubijen navijač AEK-a.


Kako javljaju grčki mediji, 43-godišnji huligan snimljen je nadzornim kamerama na dan nereda, a snimke prikazuju kako, tvrde grčki mediji, vodi Bad Blue Boyse do mjesta na kojem su se sukobili s navijačima AEK-a.

Policija smatra da je upravo ovaj Grk imao ključnu ulogu u organizaciji huliganskih nereda. Protothema piše da policija ima informacije da je bio u izravnim kontaktima s hrvatskim huliganima i da im je upravo on pomagao u dolasku u Grčku i kretanju po Ateni. Policija, pišu grčki mediji, tvrdi i da je on opskrbio hrvatske huligane noževima, palicama i pajserima.

Konkretno, tereti ga se za osnivanje i udruživanje u zločinačku organizaciju, nabavu i posjedovanje veće količine eksplozivnih i zapaljivih tvari, nasilje nad drugima, opasne tjelesne ozljede, počinjenje i pokušaj remećenja javnog reda i mira, oštećenje tuđe stvari, nošenje oružja, uporabu oružja, protuzakonito posjedovanje i uporabu baklji, kao i podmetanje požara u namjeri iz koje može proizaći zajednička opasnost za strane stvari.

 

Cijeli članak pročitajte OVDJE.


 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: pexels.com

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close